maudy-rosaline-fotos-website-www.maudyrosaline.nl-5

Hi! Ik ben Maudy

Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met mezelf proberen te veranderen. Ik wilde altijd iets zijn wat ik nog niet was en geloofde dat mijn grootste geluk buiten me lag. Ik was niet zozeer ongelukkig, maar het kon allemaal beter.

Dit zorgde ervoor dat ik…

  • Heel veel notitieboekjes heb gekocht met een intentie ‘vanaf nu gaat alles anders’ en deze notitieboekjes uiteindelijk (sorry bomen) allemaal met slechts een paar gevulde pagina’s in de papierkliko zijn beland.
  • Periodes heb gehad van streng diëten waarin ik strenge regels voor mezelf had rondom voeding en beweging.
  • Altijd maar probeerde alle ballen hoog te houden en het letterlijk nóóit goed genoeg was: ik was niet fit genoeg, presteerde niet voldoende, ik zou vaker moeten fietsen etc.
  • Vaak moe was, haast altijd. Ik dacht altijd dat hier een medische oorzaak voor was die ze niet konden vinden, maar ik besef me nu dat de vermoeidheid aan verschillende factoren van mijn leefstijl en mindset lag.
  • Vaak maar deed wat van mij verwacht werd, of wat ik dacht wat anderen van mij verwachtten.

In januari 2020, toen ik nog werkte als fitnesscoach, administratief medewerker en groepsles-instructeur, ben ik op reis gegaan naar Thailand. Yep, in mijn uppie. Die reis heeft mijn leven veranderd. De wereld van zelfontwikkeling ging voor me open en ik besefte dat het probleem niet lag aan mijn gedrag, maar aan mijn mindset.

Ik lees sinds dat moment veel boeken over persoonlijke ontwikkeling, luister veel podcasts, heb geïnvesteerd in verschillende coaches en cursussen en deel over mijn journey op Instagram en in mijn podcast-show. To be honest: na 1 maand aan mezelf werken voelde ik al een GIGA-verschil en voelde ik: DIT MOETEN MEER MENSEN WETEN!

Zo heb ik mijn bedrijf Fit With Us, wat sinds 2018 bestaat, aangepast en daaruit is Maudy Rosaline ontstaan. Elke dag fit, positief en succesvol door simpele en leuke routines & rituelen.  

Alles wat ik doe is toegankelijk en simpel: want zelf doe ik liever ook minder moeite met meer resultaat.Dat werkt en zo kan ik een volle agenda hebben én lekker in mijn vel zitten. Dat gun ik jou ook.

Ik werk niet alleen – hieronder lees je wat leuke weetjes over de powervrouwen uit mijn team! Weet dat ik altijd open sta om eens te kletsen over wat ik voor jou kan betekenen: daar ben ik voor!

Veel liefs, Maudy

Je stuurt mij een DM via Instagram op @maudyrosaline.