Conscious & Confidence 1-1 Mentorship

Wat als jij de komende 5 maanden jezelf op #1 zou leren zetten en je leven zou leven vanuit bewustzijn, vertrouwen & rust?

Je zou je energieker voelen, in het moment kunnen genieten en dankbaarheid ervaren voor wat er is. Je zou meer lef hebben zodat je die éne stap naar je droomleven gewoon zou zetten. Want jij vertrouwt op jezelf. Jij bekijkt het leven door een positieve bril. Jij gunt het jezelf.

Ik heb een kleine checklist voor je, zodat je weet of je op de juiste plek bent… Herken je je in een aantal van onderstaande punten?

 • Je leven is oké, maar je weet stiekem dat er meer in zit;
 • Aan het einde van de dag zit je hoofd vol;
 • Je volgt je hart niet omdat je je laat tegenhouden door wat anderen van je zouden kunnen vinden;
 • Je wil graag alle ballen hooghouden, maar beseft dat het je gaat helpen dat leren los te laten;
 • Jij hebt nog geen vaste routine in je dag en beseft je dat je dat wel zou helpen.

Stel je voor dat je positieve routines & gewoontes hebt, en vanuit positiviteit en liefde situaties kan benaderen en keuzes kan maken zodat jij…

JOUW leven gaat leven vanuit jouw waarden

Loslaat wat anderen van jou denken

Routines en rituelen hebt die bij jou passen

Positief in het leven staat

Meer in het nu kan leven

Voor jezelf kiest

Meer rust in je hoofd hebt

In een hogere energie komt

Meer tijd gaat ervaren

Vaker voor jezelf gaat kiezen

Je DROOMLEVEN najaagt

Conscious & confidence mentorship

Jezelf op #1 en leven vanuit bewustzijn, vertrouwen & rust.

 • De coaching van Maudy is in één woord levensveranderend! Dankzij haar meedenken, praktische tips en ervaring merk ik dat mijn mindset is veranderd en ik meer vanuit vertrouwen leef. Maudy gaat voor duurzame groei door middel van onder andere het inbouwen van routines, journallen en het zien van succesmomenten in situaties, wat ervoor heeft gezorgd dat ik me veel heb kunnen ontwikkelen. Ik zou haar coaching iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is aanraden!

  Sanne Nijburg

1-1 mentoring: écht persoonlijke aandacht.

 • Betrouwbaarheid, eerlijkheid & duidelijkheid zijn voor mij heel belangrijk.
 • Ik neem de tijd voor jou en werk vanuit liefde.
 • Aan de start van het traject hebben we een online kick-off van 2,5 uur waarin wij kennismaken, jij jezelf al beter leert kennen en je comfortabel gaat worden met mijn tools.
 • Iedere 3 weken hebben we een ZOOM-call van minimaal 50 minuten. We gaan in een eerlijk gesprek en ik stel je kritische vragen die je gaan helpen. De sfeer tijdens dit gesprek is veilig.
 • Wekelijks stuur je mij jouw weekupdate via de mail. Ik geef je puntsgewijs feedback op deze update en dat zal je nieuwe inzichten voor groei geven en handvaten om deze week weer mee aan de slag te kunnen. Daarnaast is het een stok achter de deur om met je doelen bezig te blijven.
 • Door de praktische en persoonlijke aanpak blijf jij met jouw aandacht erbij.

Contact met andere 1-1 coachees

 • Het traject is volledig 1-1, maar als extraatje heb je toegang tot een besloten groep waar mijn andere 1-1 coachees samenkomen.
 • In deze groep kan je vragen stellen of uitdagingen delen als je het prettig lijkt ook de visie van like-minded people te ontvangen.
 • In deze groep sta ik ervoor open jullie samen te brengen, dit is op initiatief van de coachees.
 • Vriendschappen ontstaan tussen vrouwen die hetzelfde denken en dromen.

Anders dan andere mentorships

Ik ga je geen magische routine aanleren die de rest van je leven voor je werkt. Jij bent een vrouw, en vrouwen worden over het algemeen niet elke dag met hetzelfde gevoel wakker. Het is oké om ups & downs te hebben. Ik ga je leren elke periode van je leven te omarmen en gewoontes te ontwikkelen die passen bij verschillende fases in je leven. Zo leer je niet elke ochtend een lijstje van routines af te werken, maar leer je wakker te worden en te luisteren naar je gevoel.

Daarnaast ga je alles wat we in onze gesprekken bespreken direct toepassen in je dagelijks leven: technieken om je open te stellen, feedback te ontvangen, te stoppen met overthinking en rust te ervaren.

Kort samengevat:

 • Het traject duurt 5 maanden & is volledig online;
 • Kick-off van 2,5 uur;
 • Iedere 3 weken een ZOOM-call van 50 minuten;
 • Wekelijkse weekupdate met liefdevolle en eerlijke feedback;
 • Toegang tot besloten community met andere 1-1 coachees;
 • BONUS: Audiotraining routines t.w.v. 97 euro;

De investering die bij dit traject van 5 maanden hoort is een investering van 397 euro per maand (incl. BTW).

FAQ

Hoe gaat de betaling?

Na bevestiging van jouw deelname vindt de betaling plaats. Na het ontvangen van de factuur betaal jij binnen 7 dagen via iDeal of bankoverschrijving.

Hoe gaat de aanmelding?

Je vult de matchlijst in. Zodra ik deze heb doorgenomen, nodig ik je uit voor een ZOOM call. Tijdens deze call leren we elkaar kennen, en kan jij ervaren hoe mijn coachingssessies aanvoelen. 3 werkdagen na ons gesprek beslis jij definitief of je het traject gaat volgen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat geld nooit in de weg mag staan van jouw geluk. Mocht het voor jou nodig zijn te betalen in meerdere termijnen, is dit bespreekbaar.

Hoeveel tijd kost het traject?

De nieuwe gewoontes die je gaat aanleren, gaan je juist helpen productiever en energieker te zijn, & meer rust in je hoofd te ervaren waardoor je juist het gevoel zal ervaren meer tijd te hebben. Je gaat meer in het nu leven.

Is dit het juiste moment voor mij?

Als je gaat wachten op het juiste moment kan je wachten tot Pasen en Pinksteren op één dag vallen ;-). Werken aan jezelf mag ALTIJD je prioriteit zijn. Want in the end gaat het om jouw geluk. Als jij nu twijfelt of dit het juiste moment is zou ik zeggen: plan een vrijblijvend gesprekje met me in.

Ik woon niet in de buurt...

Het traject is volledig online en je hoeft dus niet bij me in de buurt te wonen om dit traject te kunnen volgen.